• Angol kiejtést fejlesztő leckék ingyenes programmal

    http://www.angolrahangolo.byethost12.com/oktatocsomag.html
  • Blog Stats

    • 27,793 hits
  • Advertisements

Ingyen angol kiejtést fejlesztő program 2

Azon kívül, hogy az angol kiejtést fejlesztő program ingyenes mit tud még? Nem csak valami “gagyi” dologról van szó? Hát, nem. Összesen 10 területet képes fejleszteni (pl. kiejtés, hallásutáni értés) és minden korosztálynak ajánlják.

Hogyan fejleszti a kiejtést?

Minden angol hangot elsajátíthatunk vele Brit angol kiejtéssel, A hangokhoz nem csak hanganyag tartozik, hanem videón is követhetjük egy száj mozgását, ahogy éppen kimondja az általunk választott hangot. Ezen kívül, a videók felett ott találjuk a hangok fonetikai jelét. Kell-e ennél több egy angol kiejtését fejleszteni kívánó nyelvtanulónak? Az a meggyőződésem, hogy ezt a programot használnia kellene minden angolul tanulónak. Persze vannak más kiejtést fejlesztő programok is, de ingyeneset aligha találhatunk (legfeljebb olyat, ami a próbaidőre ingyenes, utána meg kell vásárolni).

A program tartlamaz 500 alapszót is, amelyek szintén elsajátíthatók a segítségével. Ezek a szavak olyanok, amelyek nagy gyakorisággal fordulnak elő az angol nyelvben, tehát nagyon érdemes őket tudni, illetve éedemes őket pontosan ejteni, mert ha angolul beszélünk mi is gyakran fojuk őket használni.

folyt.köv.

Addig is a program  és az általam hozzá készített magyar nyelvű oktatócsomag a következő két linkre kattintva szerzhető be:

PROGRAM

PROGRAM ÉS OKTATÓCSOMAG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: